Hertha BSC Berlin v FC Augsburg

Hertha BSC Berlin v FC Augsburg

Olympiastadion - Hertha BSC Berlin

Standard Category
Central Lower Longside : Block M-O / E-B
Lower Longside : Block F L A P 
Shortside : Block 1-3 / 31-41 / 12-14 / 18-23 / Q-T / J / K  

E- Ticket

 

All prices are per ticket. Tickets splitted in pairs togethe... mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-02-25
  • sted Olympiastadion - Hertha BSC Berlin
Olympischer Platz 3, 14053 Berlin, Germany

Indlæser

Kampdato:
Vær opmærksom på, at kampdatoen fastsættes ret sent – den dato, som angives, er foreløbig, hvis tidspunktet ikke er oplyst. Til weekendkampe anbefaler vi, at du er i byen fra fredag til mandag, og ved ugekampe fra tirsdag til torsdag. Du kan få mere at vide om dette og anden vigtig information, inden du bestiller, ved at læse vores Fodboldvillkår.

Billetlevering:

  • Hotel delivery: Billetterne leveres til dit hotel i Berlin – omkostningen er inkluderet i den viste billetpris.

Sådan kommer du nemmest til Olympiastadion:
Med U-Bahn tager du Linje U2. Med S-Bahn tager du linje S5, og med bus tager du linje M49 og 218 til Flatowallee eller linje 104 til Neu-Westend.

Hertha BSC eller Hertha Berliner Sport Club har på det seneste været Berlins mest succesrige hold. I sæsonen 2015/16 gav holdet en 7. plads i Bundesliga. Klubben blev grundlagt i 1892 i Berlin og spiller sine hjemmekampe på Olympiastadion, der har en kapacitet på ca. 74.000 pladser. Her kan du se skandinaviske spillere som Per Ciljan Skjelbred og Rune Almenning Jarstein.

Navnet “Hertha” siges at være opstået, fordi et dampskib gled forbi Berlin, lige inden klubben var blevet stiftet. Gå ikke glip af chancen for at se en kamp til en god pris og med gode pladser på et af fodboldverdenens mest traditionsrige stadioner, Olympiastadion i Berlin.