Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

______________________

Oplysninger om Corona og ændring af ejerskab

Læs mere
Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Billetter Inter

FC Internazionale Milano – eller Inter, som fansene også kalder ”i Nerazzurri” med henvisning til holdfarverne sort og blå, er et af Milanos to store hold og deler hjemmebanearenaen Stadio Giuseppe Meazza (også kendt som San Siro) med Milan, hvor 80.000 tilskuere kan opleve fantastisk fodbold. Inter er det eneste hold, som har spillet samtlige sæsoner i Serie A, siden ligaen blev grundlagt i 1929! Kampene mellem Inter og Milan, “Derby di Milano”, er noget af det mest prestigefyldte, man kan se, når det handler om fodbold i Italien – et derby, som begge hold har vundet cirka… Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Billetter Inter

FC Internazionale Milano – eller Inter, som fansene også kalder ”i Nerazzurri” med henvisning til holdfarverne sort og blå, er et af Milanos to store hold og deler hjemmebanearenaen Stadio Giuseppe Meazza (også kendt som San Siro) med Milan, hvor 80.000 tilskuere kan opleve fantastisk fodbold. Inter er det eneste hold, som har spillet samtlige sæsoner i Serie A, siden ligaen blev grundlagt i 1929! Kampene mellem Inter og Milan, “Derby di Milano”, er noget af det mest prestigefyldte, man kan se, når det handler om fodbold i Italien – et derby, som begge hold har vundet cirka lige mange gange hver.

Til Inters kampe sælger vi både billetter til kampen alene eller i kombination med hotel i det centrale Milano. Inter deler arena med Milan og spiller på San Siro – Stadio Meazza. Du kommer nemt til arenaen med undergrundsbanen, linje MM1 til Molino Dorino (fra Lotto-Fiera2), eller med buslinje 16 fra Piazza Duomo.

ARTE Udland har som officielle forhandlere siden 1978 solgt titusindvis af fodboldbilletter til europæisk ligafodbold. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udvalg af officielle kampbilletter, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste