Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

______________________

Oplysninger om Corona og ændring af ejerskab

Læs mere
Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Billetter Borussia Dortmund

Borussia Dortmund er en af Europas største klubber med mange dedikerede fans. Ifølge klubben har man stadig et tilskuergennemsnit på ca. 80.000, hvilket betyder udsolgt til hver kamp. Klubben blev grundlagt i 1909 og spiller sine hjemmekampe på Signal Iduna Park, det tidligere Westfalenstadion, i Dortmund med en tilskuerkapacitet på 81.000 pladser. Størst tryk på billetsalget er der i forbindelse med ”Ruhr-derbyet” mellem Borussia Dortmund og de øvrige hold i Ruhr-området. Det mest populære derby er mellem Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Billetter Borussia Dortmund

Borussia Dortmund er en af Europas største klubber med mange dedikerede fans. Ifølge klubben har man stadig et tilskuergennemsnit på ca. 80.000, hvilket betyder udsolgt til hver kamp. Klubben blev grundlagt i 1909 og spiller sine hjemmekampe på Signal Iduna Park, det tidligere Westfalenstadion, i Dortmund med en tilskuerkapacitet på 81.000 pladser. Størst tryk på billetsalget er der i forbindelse med ”Ruhr-derbyet” mellem Borussia Dortmund og de øvrige hold i Ruhr-området. Det mest populære derby er mellem Dortmund og FC Schalke 04 fra Gelsenkirchen.

Borussia Dortmund har ligget stabilt i toppen af ligaen og ligger nummer 4 i ”all time high”-tabellen.

Borussia Dortmunds fans er kendt i hele ligaen! Gå ikke glip af stemningen under kampene, hvor de begejstrede fans laver "den gule væg” og hepper holdet frem til sejr. Køb dine billetter på forhånd hos ARTE Udland, så du er sikker på at få en plads!

 

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste