Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Fodbold og andre sportsgrene i Barcelona

Oplev La Liga live – bestil fodboldbilletterne hos ARTE Udland! At se fodbold live i Barcelona er en oplevelse i sig selv. Vi sælger fodboldbilletter til La Liga-holdene FC Barcelona og Espanyol og har også billetter til Gamper Tournament, som spilles på Camp Nou hvert år i august. Hvis Barcelonas hold har kvalificeret sig til Spanish Super Cup Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Fodbold og andre sportsgrene i Barcelona

Oplev La Liga live – bestil fodboldbilletterne hos ARTE Udland! At se fodbold live i Barcelona er en oplevelse i sig selv. Vi sælger fodboldbilletter til La Liga-holdene FC Barcelona og Espanyol og har også billetter til Gamper Tournament, som spilles på Camp Nou hvert år i august. Hvis Barcelonas hold har kvalificeret sig til Spanish Super Cup eller Champions League, sælger vi også disse billetter.

Hvorfor ikke bestille hos ARTE Udland. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udbud af underholdning og oplevelser, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste