Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

______________________

Oplysninger om Corona og ændring af ejerskab

Læs mere
Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Sightseeing & Turistattraktioner i Lissabon

At komme rundt mellem Lissabons 7 høje er som regel ikke noget, man bare gør til fods – her er det rart at have et transportkort ved hånden. Køb Lissabon Citykort – Lisboa Card – som ud over al lokaltrafik også inkluderer entre til populære seværdigheder samt flere rabatter og tilbud. For eksempel kan du også tage toget til Sintra, som er inkluderet i Lisboa Card og opleve denne unikke by, der er med på Unescos verdensarvliste. En uforglemmelig tur gennem snoede… Læs mere

Ingen hits!

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Sightseeing & Turistattraktioner i Lissabon

At komme rundt mellem Lissabons 7 høje er som regel ikke noget, man bare gør til fods – her er det rart at have et transportkort ved hånden. Køb Lissabon Citykort – Lisboa Card – som ud over al lokaltrafik også inkluderer entre til populære seværdigheder samt flere rabatter og tilbud. For eksempel kan du også tage toget til Sintra, som er inkluderet i Lisboa Card og opleve denne unikke by, der er med på Unescos verdensarvliste. En uforglemmelig tur gennem snoede gader op og ned ad Lissabons høje. Det kan du opleve med byens berømte sporvogne – lige dele oplevelse og transportmiddel. Al lokaltrafik er inkluderet i Lisboa Card. Vil du se byen fra vandet og opleve en roligere sightseeing-tur, skal du bestille en sejltur, der tager ca. 90 minutter.
Eller også kan du kombinere dine billetter og bestille vores kombo-billet, hvor du får fri rejse med bud, båd og sporvogn i 72 timer.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste