Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

______________________

Oplysninger om Corona og ændring af ejerskab

Læs mere
Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Sightseeing & Turistattraktioner i Berlin

Metropolen Berlin er en drøm for alle, der elsker kunst, historie og et pulserende caféliv. Gå en tur i de charmerende kunstnerkvarterer, shop løs i de trendy butikker, og nyd bagværket på de hyggelige caféer. Byen har en spændende historie og utallige seværdigheder som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Det Jødiske Museum. Køb billetter på forhånd til en tur med Hop-on Hop-off-busserne, der kører dig rundt til alle de… Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Sightseeing & Turistattraktioner i Berlin

Metropolen Berlin er en drøm for alle, der elsker kunst, historie og et pulserende caféliv. Gå en tur i de charmerende kunstnerkvarterer, shop løs i de trendy butikker, og nyd bagværket på de hyggelige caféer. Byen har en spændende historie og utallige seværdigheder som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Det Jødiske Museum. Køb billetter på forhånd til en tur med Hop-on Hop-off-busserne, der kører dig rundt til alle de populære seværdigheder og steder. Og har du lyst til at lære meget mere, kan du bestille plads på en guidet tur til fods, hvor du bl.a. ser Berlinmuren, Postdamer Platz, Berliner Dom og meget mere.
Entrebilletter til byens populære attraktioner som Madame Tussauds og Berlin Dungeon kan du købe på forhånd her og spare dyrebar tid.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste