Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Seværdigheder i Madrid

Hvorfor stå i kø ved billetkasser på ferien, når man kan bestille det hele hjemmefra? Den halve fornøjelse er jo at drømme sig væk og lægge planer for rejsen. Lær Madrid at kende med vores populære sightseeingture, smarte kombipas og tidsbesparende entrebilletter. Udforsk denne charmerende metropol, og se nærmere på seværdigheder som det kongelige palads, Puerta del Sol, Gran Via og de mauriske kvarterer. Madrid byder på et væld af oplevelser! Hos ARTE Udland kan du købe dine billetter på forhånd til ture både med og uden guide. Sightseeing med en fleksibel Hop-on Hop-off-bus er Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Seværdigheder i Madrid

Hvorfor stå i kø ved billetkasser på ferien, når man kan bestille det hele hjemmefra? Den halve fornøjelse er jo at drømme sig væk og lægge planer for rejsen. Lær Madrid at kende med vores populære sightseeingture, smarte kombipas og tidsbesparende entrebilletter. Udforsk denne charmerende metropol, og se nærmere på seværdigheder som det kongelige palads, Puerta del Sol, Gran Via og de mauriske kvarterer. Madrid byder på et væld af oplevelser! Hos ARTE Udland kan du købe dine billetter på forhånd til ture både med og uden guide. Sightseeing med en fleksibel Hop-on Hop-off-bus er fx en perfekt måde at lære nye byer at kende på – du vælger det, der passer dig bedst!

Hos os kan du også købe fodboldbilletter til storholdene Real Madrid og Atletico Madrid. Her bestiller du dine billetter til fodboldoplevelser. Hvad med at supplere med en sightseeingtur inkl. besøg på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabeau. Og hvorfor ikke tage på en endagstur lidt uden for Madrid til Toledo eller opleve Madrids natteliv og se et flamencoshow? Her er noget for de fleste! Bestil nu, og hav billetterne klar – så kan du udforske Spaniens hovedstad Madrid i ro og mag!

Oplev endnu mere i Madrid! Her finder du alle vores billetter til sport, underholdning og seværdigheder i Madrid!

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste