Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Privatlivspolitik

Resumé - hvordan behandler ARTE Udland dine personoplysninger?

I vores privatlivspolitik forklarer vi, hvilke personoplysninger vi behandler om dig som forbruger, der har foretaget et køb hos os.

Sammenfattende behandler vi følgende personoplysninger frem for alt til følgende overordnede formål:

  • Vi behandler dine kontaktoplysninger i det omfang, det er nødvendigt, for at du skal kunne købe en billet hos os, for eksempel navn og e-mail adresse samt af visse andre grunde, som er påkrævet for vores aftale med dig.
  • For visse billetter kræver arrangørerne flere oplysninger af sikkerhedsgrunde, og i sådanne tilfælde behandler vi også disse oplysninger.
  • Information om dine personoplysninger har vi fået fra dig eller fra nogen, som har bestilt billetter til dig.
  • Vi bruger også din e-mail for at kunne sende tilpasset og relevant markedsføringsmateriale til dig. Det gør vi aldrig, hvis du har sagt nej til det. Du kan når som helst meddele os, at du ikke ønsker markedsføring.
  • Vi behandler endvidere dine personoplysninger med det formål at hjælpe dig med dit ærinde via vores kundetjeneste og for at følge præceptive love.

Foroven er der kun angivet eksempler på personoplysninger, som vi bruger om dig. Vil du have mere information, eller vil du indgive en klage over, hvordan vi behandler dine personoplysninger?

I henhold til den gældende forordning om databeskyttelse har du mange rettigheder, f. eks. retten til at gøre indsigelse mod en vis behandling og at få information om, hvordan vi behandler din information. Du kan læse mere om disse rettigheder og detaljeret information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger ved at klikke her.