Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen
  • Opkræver I et gebyr for at bestille billetter?

    Alle vores billetpriser inkluderer et honorar, men det gør ikke nødvendigvis vores billetpriser dyrere end priserne for samme billet hos andre forhandlere eller direkte hos teateret/arenaen. Vi får ofte gode rabatter hos vores leverandører, da vi dels kun sælger billetter til kunder i Norden og samtidig sælger store volumener af billetter. Andre gange koster billetterne det samme som på stedet, og i nogle tilfælde er vi dyrere, end hvis du køber direkte på stedet.

    Priser for fodboldbilletter: Den pris, som er trykt på fodboldbilletterne, er den pris, som gælder for dem, der er medlemmer af klubben, dvs. medlemmer, som har billet til alle hjemmebanekampe i hele sæsonen. Det betyder, at prisen, som er printet på billetten, er væsentlig lavere end vores indkøbspris for disse billetter. Før hver fodboldsæson reserverer vi billetter til hver kamp i den kommende sæson, og til en pris, som er væsentlig højere end den påtrykte billetpris. Prisen, som du betaler til ARTE Udland, inkluderer vores bestillingshonorar samt den afgift, som vores officielle agent tager for at formidle billetterne.

    Hver dag opdateres valutakurserne, hvilket betyder, at priserne kan ændre sig. Ønsker I at bestille billetter over telefonen, tager vi ikke noget ekstra for det.