Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen
 • Hvornår får jeg billetterne? / Når jeg at få billetterne, inden jeg rejser?

  Er det muligt at bestille en bestemt dato for en event eller vælge en bestemt dato for fx en transfer, vil vi kunne levere disse billetter til dig (dette uanset leveringsmetoden).

  Hvor lang tid det tager, fra du har bestilt, til du får billetterne, afhænger af, om det er en billet, som sendes pr. brev, eller om billetterne/voucheren for dine billetter sendes til dig via e-mail, eller om det er en event, hvor arrangøren trykker billetterne tæt på datoen for eventen (fx Edinburgh Military Tattoo, Chelsea Flower Show, Formel 1).

  Hvis leveringsmetoden er “pr. brev” eller “E-ticket”, står dette på de respektive billetter, når du foretager din bestilling. Hvis ikke, sendes billetterne til dig via e-mail som en vedhæftet voucher.

  • Sendes billetterne pr. brev og er et Oyster Card, et Travelcard eller Paris Visite-kort, sendes de til dig hurtigt fra vores kontor. Øvrige billetter, som sendes pr. brev, har du i hænde ca. en uge inden datoen for eventen. Du får altid en besked fra os via e-mail, når billetterne er på vej til dig.
  • E-tickets mailes oftest til dig 2–3 dage inden datoen for eventen. Hvis der på den billet, du vælger, hverken står “pr. brev” eller “E-ticket”, sendes billetterne til dig via e-mail som en vedhæftet voucher.
  • Hvis intet andet angives i din bekræftelsesmail, får du mailen med voucheren inden for 1–3 dage.