Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Oplysninger om Corona og ændring af ejerskab

Information i forbindelse med Corona
Fra i dag frarådes alle ikke-nødvendige rejser i hele verden. Det vil sige fra fredag den 14. april og til søndag den 31. maj. Sådan lyder meldingen fra Udenrigsministeriet.

ARTE Udland følger udviklingen og samarbejder med arrangører og leverandører for at kunne yde dig, der har bestilt hos os, en tryg og kompetent service.

Oplysninger relateret til ændring eller ejerskab

Arte Utland er for nylig blevet overtaget af Connection Ticketing Limited. Vi har over 30 års erfaring inden for global rejse og billettering og er forpligtet til at fortsætte de fremragende tjenester, der er leveret til de dedikerede medlemmer af Arte Utland-familien.

2020 har været et år fuld af mange ukendte, men vi er helt sikre på, at en vis normalitet vender tilbage til branchen i 2021, hvor vi vil være der for at fortsætte med at levere det høje niveau af ekspertise inden for globale rejseoplevelser.

Indtil videre arbejder vi hårdt på at sikre, at hjemmesiden og alle dets produkter og tjenester vil være tilgængelige, når det globale rejsemarked genoptages.

Hvis du har spørgsmål vedrørende Arte Utland og / eller Connection Ticketing Limited, bedes du kontakte os på info@arteutland.dk.

Kunder, der allerede har bestilt:
Vi kontakter løbende de kunder, der berøres af aflyste events og events, som flyttes frem. Arbejdet udføres i datorækkefølge. Kunder, der har billetter til events til førstkommende datoer, bliver kontaktet først osv.

Kontaktinformation:
Du kan også sende en mail til os, hvis du har en bestilling hvor du ved, at du ikke kommer til at udnytte billetterne: info@arteudland.dk (angiv dit bestillingsnummer i emnelinjen), så vender vi tilbage til dig med information om, hvad der gælder for netop din bestilling.

Der er mange kunder, som berøres, og derfor kan responstiden være lidt længere end normalt. Vi undskylder for dette og arbejder så hurtigt, vi kan, for at give dig de rigtige informationer og den rigtige service til rette tid!