Hvad vil du lave i Paris? Oplevelser i Paris – bestil hos ARTE Udland.

Vores bedste tips til oplevelser i Paris

"Paris, the City of Lights". Paris forbindes ofte med cabaret, Eiffeltårnet og Seinen. 
Udbuddet i Paris er imponerende stort – du kan se en cabaret på Moulin Rouge eller Lido de Paris, tage på en sightseeingtur inde i Paris eller på udflugt til de omgivende regioner. Besøg Eiffeltårnet, nyd en sejltur på Seinen, gå rundt i Montmartre, besøg Disneyland Paris eller Louvre og meget meget mere.

SE EN CABARET I PARIS

Intet besøg i Paris er komplet uden en cabaret på Moulin Rouge eller på Lido de Paris! Du kan købe billetter kun til cabaret-forestillingen eller kombinere den med en middag og/eller sightseeing i Paris.

Vores mest populære:

SE EN CABARET I PARIS

Med et Paris Visite-kort i lommen kan du komme rundt i Paria i tre eller fem dage. Du kan vælge et kort, som gælder til det centrale Paris – eller et, der også inkluderer bl.a. Charles de Gaulle, Orly, Versailles og Disneyland Paris.
Hvis du gerne vil køre direkte fra lufthavnen til Disneyland Paris, kan du købe transferbilletten her.

SIGHTSEEING OG TURISTATTRAKTIONER I PARIS

Paris er det rene paradis med alt, hvad man kan ønske sig i en storby. Hyggelige caféer og unikke restauranter, shopping i verdensklasse og kunstgallerier og museer i overflod. Hvem har ikke Mona Lisa på Louvre med på listen – eller en tur helt op i toppen af Eiffeltårnet? Paris har meget at tilbyde, og vi guider dig vej gennem "junglen":

Entrébilletter

Sightseeing, hvor Eiffeltårnet indgår

Sightseeingture i Paris

Sightseeingture uden for Paris

Sightseeingture inkl. sejltur på Seinen

Forlystelserparker