Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.DiscountFormatted}},- Pris i alt inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Oplevelser i New York – vores bedste tips

I New York kan du boltre dig i oplevelser. Nogle gange kan det være svært at vælge. Der er hele tiden så meget at se, lave og opleve! Du får lyst til at vende tilbage igen og igen og igen. Hvilke musicals går på Broadway lige nu? Hvilke shows kan jeg se? Hvordan ser jeg bedst de mest populære turistattraktioner? Hvilke kampe inden for NHL-hockey eller NBA-basketball kan jeg se, når jeg er i New York? Her kommer et par tips og genveje til et vellykket ophold i New York.

SE EN FORESTILLING I NEW YORK

Intet besøg i New York er komplet uden en forestilling på Broadway. Hos ARTE Udland finder du et stort udvalg af både klassiske såvel som nye musicals, teaterforestillinger og shows. Her er noget for enhver smag! Bestil din billet hjemmefra, og slip for både køer og uvished. Til mange af forestillingerne får du også en bedre pris hos os end direkte hos teatrene, så ud over at være garanteret en plads i teatersalen kan du også spare penge! Specialpriser på musicals i New York.

Vi har et stort udvalg af shows, musicals og teatre i New York! Her er en lille oversigt, der gør det lettere at finde rundt i vores store udvalg af musicals i New York.

Klassikere:

 • Phantom of the Opera. Broadways "kronjuvel" om det mystiske fantom, der forelsker sig i smukke Christine.
 • Hello, Dolly! Prisbelønnet klassiker, der havde succes allerede i 1964. Nu opføres den igen! En af historiens mest populære musicals.
 • My Fair Lady. Klassiker om blomsterpigen Eliza, der møder sprogprofessoren Higgins. Eliza indvilliger i at blive forvandlet til en dame i de fine saloner med et perfekt sprog.

Familievenlige forestillinger:

 • Aladdin. Disneys elskede klassiker! Vi følger gadedrengen Aladdin og den smukke prinsesse Jasmine.
 • Frozen. Disneys velkendte historie om Elsa, Anna, Olaf og de andre. Kærlighed er en naturkraft, der ikke kan stoppes.
 • The Lion King – Løvernes Konge. Savannen kommer til live på Broadway i denne Disney-klassiker om løven Simba og hans venner.
 • Wicked. Storslået musical om det onde og det gode, hvor vi tager med på rejsen til det magiske land Oz.

Hyld et idol:

 • Beautiful, the Carole King Musical. Den sande historie om Carole Kings imponerende rejse til stjernestatus.
 • Jersey Boys. Tag med tværs over landet og til tops på musikhitlisterne med Four Seasons.
 • Summer: The Donna Summer Musical. Forestillingen, der hylder dronningen af discoæraen. En hyldest til en hel musikæra.
 • The Cher Show. I seks årtier i træk har Cher været en ustoppelig kraft inden for popmusik og popkultur! Gå ikke glip af denne fantastiske nye musical om en af vor tids største popstjerner – og masser af kendte hits.

Baseret på film:

 • School of Rock. Musiklæreren Dewey gør tingene på sin helt egen måde og forvandler sin klasse til et spændende rockband.
 • Chicago. Sassy, sexy, sophisticated! Så god at musicalen blev til en film. Fyldt med humor om gangstertidens storhedstid.
 • Waitress. Historien om servitricen Jenna og en hyldest til venskab, moderskab og modet til at følge sine drømme.
 • The Band's Visit. Et egyptisk politiband kommer til Israel for at spille, men der opstår komplikationer.
 • Kinky Boots. Med musik skrevet af Cyndi Lauper! En spektakulær og opløftende historie med underholdende dans og en sensationel pointe.
 • Anastasia. Om en unge kvinde og hendes forsøg på at finde sin plads i livet. Tag med på rejsen fra et dunkelt Rusland til det glitrende Paris.
 • Mean Girls. Sjov musical om en ung, naiv piges kamp for at nå til tops i popularitetspyramiden.
 • King Kong. Fortællingen om den store King Kong, som bliver misforstået og trods alt måske ikke er det monster, han fremstår som …
 • Pretty Woman. En moderne Askepot-fortælling om en højst uventet kærlighedsaffære mellem den prostituerede Vivian og den succesfulde forretningsmand Edward.Baseret på en af de mest elskede romantiske komedier gennem tiderne.

Humor:

 • The Book of Mormon. Skønne sang- og dansenumre, fremført af steppende missionærer til Afrika-inspirerende toner blandet med rå komik, der får dig til at hulke af grin.

Drama/komedie:

 • Dear Evan Hansen. Musicalen, der rører os. Om, hvordan vi alle elsker, føler og overlever i den moderne verden.

sightseeing-new-york-8

Forkæl dig selv med en teaterforestilling, opera, ballet eller et forrygende show. Bestil billetter til det utroligt populære Christmas Spectacular, som vender tilbage år efter år i Radio City Music Hall..

new-york-radio-city-christmas-spectacular-show

OPLEV SPORT I NEW YORK

Mærk stemningen, og hep med sammen med alle de andre! I New York tilbyder vi billetter til hockey med NHL-holdet New York Rangers, New York Islanders og New Jersey Devils.

New-York-Rangers-Madison-Square-Garden

SIGHTSEEING & ATTRAKTIONER I NEW YORK

Nogle ting må man bare ikke gå glip af i New York. Bestil dine billetter til sightseeing og attraktioner i forvejen, og planlæg dit ophold i New York med os. Tag på sightseeingtur med hop-on hop-off-bus, besøg One World Observatory, shop løs i verdens største outlet – mulighederne er uendelige. ARTE Udland har billetterne

VORES BEDSTE TIPS!

Sightseeingture:

Oplev Manhattan
Hop-on Hop-off, Top of the Rock og MoMa
Hop-on Hop-off med/uden attraktioner
New Yorks bydele
Night on the town

I luften og på vandet:

Helikoptertur over New York
90 minutters sejltur

Shopping og musik:

Harlem on Sunday / Gospel on Wednesday
Woodbury Common – verdens største lagersalg

I film og tv-seriers fodspor:

Sex And The City hotspots tour
NYC TV & Movie sites
Central Park TV & Movie sites
Sopranos sites

Turistattraktioner / entre:

One World Observatory
Empire State Building Observation Deck
MoMa / The Museum of modern art – Skip-the-line

sightseeing-new-york-hop-on-hop-5
 

TRANSPORT!

Vi hjælper jer med at nå frem! Bestil lufthavnstransfer i delt taxi hos os, og kom let og enkelt frem til hotellet.

JFK AirportNewark AirportLa Guardia Airport
 

HURTIGT, SIKKERT OG ENKELT!

Hurtig, sikker og nem bestiling af dine billetter.
Du bestiller billetterne hurtigt og smidigt direkte på vores website. De fleste billetter kan bestilles direkte, kun ganske få er forespørgselsbilletter. Det betyder, at du ikke skal vente på svar – straks du har bestilt er billetterne dine.

Prisgunstige officielle billetter

Vi har kontakter til officielle forhandlere af billetter, som garanterer os god adgang til billetter til topshows og kampe. Vi kan tilbyde gode pladser til konkurrencedygtige priser.

The Lion King i New York

Lion King

Bestselleren Lion King tager jer med til en anden verden. Her bliver dyrene levende ved hjælp af et ensemble på over 40 skuespillere. Forkæl jer selv med en aften, der bliver et skønt minde for livet.
I Løvernes Konge kommer savannen til live på Broadway. Løvernes Konge (Lion King) har vundet priser som bedste nye musical og er historien om den unge løveunge Simba, der kæmper med at acceptere ansvaret, der følger med at blive ældre, og hans forudbestemte skæbne som løvernes nye konge. Vi møder hans venner surikaten Timon og vortesvinet Pumba – duoen, der finder Simba alene i ørkenen. Sammen vokser de op i junglen med mottoet "Hakuna matata" (der betyder "ingen bekymringer"). For at give den klassiske film nyt liv er Disney vendt tilbage til rødderne, den rige mytologi, farvestærke dramaer og afrikanske rytmer for at skabe en fantastisk musical.

Phantom of the Opera i New York

Phantom of the Opera

Billetter til musicalen Phantom of the Opera i New York
Musical af Sir. Andrew Lloyd Webber!
I "Phantom of the Opera" fortrylles sangerinden Christine af et mystisk spøgelse – fantomet – som hjemsøger operahuset i Paris. Musicalens fortælling starter, da en række uforklarlige ulykker indtræffer i operaen, og operaens diva Charlotta nægter at gå på scenen.
Fantomet fører Christine ned i katakomberne under operahuset og erklærer sin kærlighed til hende. Her opdager hun fantomets frygtelige hemmelighed, mens barndomsvennen Raoul tager jagten op på at redde Christine.