Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Vores bedste tips til oplevelser i New York

I New York kan du boltre dig i oplevelser. Nogle gange kan det være svært at vælge. Der er hele tiden så meget at se, lave og opleve! Du får lyst til at vende tilbage igen og igen og igen. Hvilke musicals går på Broadway lige nu? Hvilke shows kan jeg se? Hvordan ser jeg bedst de mest populære turistattraktioner? Hvilke kampe inden for NHL-hockey eller NBA-basketball kan jeg se, når jeg er i New York? Her kommer et par tips og genveje til et vellykket ophold i New York.

SE EN FORESTILLING I NEW YORK

Intet besøg i New York er komplet uden en forestilling på Broadway. Hos ARTE Udland finder du et stort udvalg af både klassiske såvel som nye musicals, teaterforestillinger og shows. Her er noget for enhver smag! Bestil din billet hjemmefra, og slip for både køer og uvished. Til mange af forestillingerne får du også en bedre pris hos os end direkte hos teatrene, så ud over at være garanteret en plads i teatersalen kan du også spare penge! Specialpriser på musicals i New York.

Vi har et stort udvalg af shows, musicals og teatre i New York! Her er en lille oversigt, der gør det lettere at finde rundt i vores store udvalg af musicals i New York.

Klassikere:

 • Phantom of the Opera. Broadways "kronjuvel" om det mystiske fantom, der forelsker sig i smukke Christine.
 • West Side Story. Ikonisk forestilling i ny fortolkning. En moderne Romeo-og-Julie-fortælling om kampen for kærlighed i en verden fyldt med had og vold.

Familievenlige forestillinger:

 • Aladdin. Disneys elskede klassiker! Vi følger gadedrengen Aladdin og den smukke prinsesse Jasmine.
 • Frozen. Disneys velkendte historie om Elsa, Anna, Olaf og de andre. Kærlighed er en naturkraft, der ikke kan stoppes.
 • The Lion King – Løvernes Konge. Savannen kommer til live på Broadway i denne Disney-klassiker om løven Simba og hans venner.
 • Wicked. Storslået musical om det onde og det gode, hvor vi tager med på rejsen til det magiske land Oz.

Hyld et idol:

 • Diana A new Musical:
 • Jersey Boys. Tag med tværs over landet og til tops på musikhitlisterne med Four Seasons.
 • Ain't Too Proud – The Life and Times of the Temptations. en charmerende musical, der tager dig med på The Temptations' ekstraordinære rejse fra gaderne i Detroit til Rock & Roll Hall of Fame.
 • Tina: The Tina Turner musical.

Baseret på film:

 • Chicago. Sassy, sexy, sophisticated! Så god at musicalen blev til en film. Fyldt med humor om gangstertidens storhedstid.
 • Mrs. Doubtfire.
 • Mean Girls. Sjov musical om en ung, naiv piges kamp for at nå til tops i popularitetspyramiden.
 • Beetlejuice.  Musicalen, der er baseret på Tim Burtons film om det vulgære spøgelse Beetlejuice.
 • Moulin Rouge! The musical. Truth, beauty, freedom and love!

Humor:

 • The Book of Mormon. Skønne sang- og dansenumre, fremført af steppende missionærer til Afrika-inspirerende toner blandet med rå komik, der får dig til at hulke af grin.
 • The Prom.

Drama/komedie:

 • Dear Evan Hansen. Musicalen, der rører os. Om, hvordan vi alle elsker, føler og overlever i den moderne verden.
 • Come from Away:

Forkæl dig selv med en teaterforestilling, opera, ballet eller et forrygende show. Bestil billetter til det utroligt populære Christmas Spectacular, som vender tilbage år efter år i Radio City Music Hall.

new-york-radio-city-christmas-spectacular-show

OPLEV SPORT I NEW YORK

Mærk stemningen, og hep med sammen med alle de andre! I New York tilbyder vi billetter til hockey med NHL-holdet New York Rangers.

New-York-Rangers-Madison-Square-Garden

SIGHTSEEING & ATTRAKTIONER I NEW YORK

Nogle ting må man bare ikke gå glip af i New York. Bestil dine billetter til sightseeing og attraktioner i forvejen, og planlæg dit ophold i New York med os. Tag på sightseeingtur med hop-on hop-off-bus, besøg One World Observatory, shop løs i verdens største outlet – mulighederne er uendelige. ARTE Udland har billetterne

VORES BEDSTE TIPS!

Sightseeingture:

I luften og på vandet:

Shopping og musik:

I film og tv-seriers fodspor:

Sex And The City hotspots tour
NYC TV & Movie sites
Central Park TV & Movie sites
Sopranos sites

Turistattraktioner / entre:

sightseeing-new-york-hop-on-hop-5
 

TRANSPORT!

Vi hjælper jer med at nå frem! Bestil lufthavnstransfer i delt taxi hos os, og kom let og enkelt frem til hotellet.

JFK AirportNewark AirportLa Guardia Airport
 

HURTIGT, SIKKERT OG ENKELT!

Hurtig, sikker og nem bestiling af dine billetter.
Du bestiller billetterne hurtigt og smidigt direkte på vores website. De fleste billetter kan bestilles direkte, kun ganske få er forespørgselsbilletter. Det betyder, at du ikke skal vente på svar – straks du har bestilt er billetterne dine.

Prisgunstige officielle billetter

Vi har kontakter til officielle forhandlere af billetter, som garanterer os god adgang til billetter til topshows og kampe. Vi kan tilbyde gode pladser til konkurrencedygtige priser.

Lion King

Bestselleren Lion King tager jer med til en anden verden. Her bliver dyrene levende ved hjælp af et ensemble på over 40 skuespillere. Forkæl jer selv med en aften, der bliver et skønt minde for livet.
I Løvernes Konge kommer savannen til live på Broadway. Løvernes Konge (Lion King) har vundet priser som bedste nye musical og er historien om den unge løveunge Simba, der kæmper med at acceptere ansvaret, der følger med at blive ældre, og hans forudbestemte skæbne som løvernes nye konge. Vi møder hans venner surikaten Timon og vortesvinet Pumba – duoen, der finder Simba alene i ørkenen. Sammen vokser de op i junglen med mottoet "Hakuna matata" (der betyder "ingen bekymringer"). For at give den klassiske film nyt liv er Disney vendt tilbage til rødderne, den rige mytologi, farvestærke dramaer og afrikanske rytmer for at skabe en fantastisk musical.

Phantom of the Opera i New York

Phantom of the Opera

Billetter til musicalen Phantom of the Opera i New York
Musical af Sir. Andrew Lloyd Webber!
I "Phantom of the Opera" fortrylles sangerinden Christine af et mystisk spøgelse – fantomet – som hjemsøger operahuset i Paris. Musicalens fortælling starter, da en række uforklarlige ulykker indtræffer i operaen, og operaens diva Charlotta nægter at gå på scenen.
Fantomet fører Christine ned i katakomberne under operahuset og erklærer sin kærlighed til hende. Her opdager hun fantomets frygtelige hemmelighed, mens barndomsvennen Raoul tager jagten op på at redde Christine.