Harry Potter-oplevelser i London – planlæg dit besøg med ARTE Udland

Harry Potter-oplevelser i London

Harry Potter Warner Bros Studio London har, siden dørene gik op i marts 2012, været en del af London mest populære attraktion. Det, der gør besøget så specielt, er, at alt, der vises, har været brugt i produktionen af filmserien. Alle opsætninger, rekvisitter og kostumer er ægte og viser de utrolige detaljer og håndværk, som har været med til at skabe de populære film.

ed mange af årets højtider udsmykkes turen, så selvom du har været her tidligere, kan du få en ny og unik oplevelse. Hold øje med, hvad der sker i løbet af året, så du ikke misser at booke dine billetter i god tid. Ved specielle højtider som halloween og jul bliver billetterne hurtigt udsolgt.

I kærlighedens tegn – Valentines day!

Fra den 14. februar til den 16. februar kan alle "valentinespar" nyde en romantisk middag på et virkelig magisk sted i den store sal.

Kunstafdelingen – Introducing the art department

Fra den 14. februar til den 24. februar vises meget af det håndværk og den teknik, som filmskaberne anvendte. Her vises alt fra, hvordan Harrys tryllestav til Daily Prophet og Gringotts skat blev skabt og kom til live i filmene. Filmskaberne afslører, hvordan de tusindvis af tryllestave blev lavet i hånden.

En hyldest til huset Slytherin – A celebration of Slytherin

Fra den 3. april til 6. september sættes der spot på huset Slytherin. Huset, der er kendt for sine ambitioner, sin listige strategier og forbindelser til mørk magi. For første gang nogensinde vil besøgende blive budt velkommen i den store hal - klædt til fejring af Slytherin-sejren i House Cup, komplet med en stor fest og originale bannere fra filmserien hængende fra det fortryllede loft.

Under hele turen vil de besøgende få indblik i hemmelighederne bag kostumer og rekvisitter, som tilhører det mørkeste af Hogwarts huse. Hav staven klar, flere detaljer følger …

celebration-slytherin.jpgslytherin-costumes.jpg

Mørk magi – Master the dark arts

I forbindelse med halloween fra den 25. september til 8. november vender den mørke magi tilbage til Hogwarts.

Loftet i den store sal bliver dekoreret med mere end 100 svævende græskar samt en halloween-fest af slikkepinde og røde æbler, som dekorerer de lange borde. De besøgende opfordres til at teste deres evner med tryllestaven mod dødsgardisterne i en duel.

Death-Eater-Mask.jpgharry_potter_london_studio.jpg

Hogwarts i julen – Upplev julen i magikernas värld

Fra den 14. november til 17. januar vender sneen tilbage til Hogwarts. Den festlige forvandling starter i den store sal, som bliver udsmykket med juletræer pyntet med julekugler og flyvende hekse. De lange borde vil være dækket, som de var i julen på Hogwarts, komplet med christmas pudding omgivet af rigtige flammer. Scenen er dekoreret, som den var under Yule-ballet, som man kunne se i filmen Harry Potter og flammernes pokal. Man kan se, hvordan filmskaberne skabte sne, der aldrig smeltede, og ild uden ild. Et besøg i julen er en magisk oplevelse.

Hogwarts-castle-snow-480x480.jpghogwarts-in-the-snow--jumpers.jpghogwarts-in-the-snow.jpg

Mere Harry Potter-magi i London

Du kan gøre meget mere i Harrys fodspor end at besøge Warner Bros Studio Tour.

Gå en guidet tur til filmindspilningsstederne i London. Guiden tager dig med på en rundtur og viser stederne, hvor flere scener fra filmene er optaget.

Harry Potter nu også på teaterscenen – Harry Potter and the cursed child!

Hvad sker der efter filmene? Denne forestilling udspiller sig, da Harry er blevet ældre og har fået sin egen familie. Harry arbejder i Ministeriet for Magi og er far til tre børn. Uanset om du er fan af Harry Potter eller ny i magiens univers, vil denne spændende forestilling efterlade dig helt tryllebundet.

Indtil videre kan du bestille billetter til forestillingen i New York, men snart åbner vi også for billetkøb til London.