Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Der er desværre ikke så mange ledige billette til denne pris

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.DiscountFormatted}},- Pris i alt inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Til kassen

Fodboldsvilkår

Fodbold i England

Fodbold i Spanien

Fodbold i Frankrig

Fodbold i Italien

Fodbold i Tyskland


Fodbold i England

Udgangspunktet ARTE Udlands fodboldvilkår er, at kampbilletter er bestilt uden hotel med ARTE Udland.Hvis du bestiller en pakke med kampbillet og hotel, er du omfattet af pakkerejseloven, som giver dig udvidet beskyttelse ved ændrede/aflyste kampe.

Du skal være opmærksom på følgende punkter, inden du bestiller dine fodboldbilletter:

1. Bindende bestillinger
Alle bestillinger er 100 % bindende og kan ikke annulleres, ændres, videresælges eller refunderes.

2. Kampdage/tider/ændringer
Hvis spilledagen ikke er fastsat, findes der ingen tidspunker for kampen på vores hjemmeside.
- Champions League-, Europa League-, cup- og landskampe:
Generelt fastsættes spilledagen når det, efter lodtrækningen, er officielt hvilke hold der mødes.
- Premier League, Championship, League One:
Kampdato og kamptidspunkt bestemmes oftest på månedsbasis.
En weekendkamp spilles som regel fredag, lørdag eller søndag, men kan i visse tilfælde flyttes til om mandagen. En hverdagskamp spilles som regel tirsdag eller onsdag, men kan i få tilfælde flyttes til mandag eller torsdag.
Det er kundens ansvar at kontrollere tid og dato en uge inden afrejse samt dagen inden afrejse på de respektive holds hjemmeside. ARTE Udland giver ikke besked, hvis tidspunkt eller dato for kampe ændrer sig inden for ovenstående rammer.
ARTE Udland sælger billetter for, så du kan se fodboldkampen, uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt kampen spilles på. Vi anbefaler derfor, at du er på destinationen fredag til tirsdag, når det er en weekendkamp, og tirsdag til fredag ved hverdagskampe. Hvis en ændring i spilprogrammet indebærer, at der tilkommer ændrings- eller annulleringsomkostninger til fx transport, logi, arrangementsbillet m.m., står kunden for dette, og der udbetales ingen refusion.
Anledningen til anbefalingerne er, at tv-selskaberne, myndighederne og klubberne kan flytte visse kampe med kort varsel. Holdenes avancement i forskellige nationale og internationale cup-turneringer påvirker også spilprogrammet. Hvis du ser bort fra vores anbefaling og dermed går glip af en kamp pga. ændret dag/tidspunkt, påtager ARTE Udland sig intet ansvar for dette.
Hvis den bestilte kamp bliver flyttet helt uden for de ovennævnte dage, tilbagebetales prisen for fodboldbilletten i de tilfælde, hvor ARTE Udland får refunderet billetten fra leverandøren.
Hvis du har bestilt en pakke med kampbillet og hotel, refunderes altid hele pakken iht. pakkerejseloven, når kampen flyttes uden for ovennævnte dage.
Billetten er et værdibevis og skal opbevares af kunden og returneres for at en eventuel erstatning skal kunne finde sted ved flyttet/aflyst/afbrudt arrangement.

3. Placering på arenaen
Vi garanterer placering inden for det valgte prissegment, men vi kan aldrig garantere en specifik placering på tribunen. Din placering på tribunen er oftest blandt hjemmeholdets fans, og du må ikke heppe på modstanderholdet eller bære dets farver. Placering af din bookede gruppe:
- Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Tottenham, Liverpool, Manchester City, Manchester United samt kampe på Wembley Stadium: Hele gruppen er garanteret pladser sammen.
- West Ham: Hvis du booker tre billetter eller mere, kan I risikere, at I bliver delt op i 2+2 osv. Hvis I er et selskab på tre personer, kan det i sjældne tilfælde ske, at I bliver delt op i 2+1.
- Øvrige hold: Ved bestilling af fire billetter eller flere til kampe med de øvrige hold sker det i sjældne tilfælde, at gruppen opdeles. I vil dog aldrig få singlepladser.
Tillæg til Crystal Palace: Hvis du bestiller billetter på Arthur Wait Stand eller Main Stand, kan du af vores leverandør blive opgraderet til pladser White Horse Lane Box. Når du får din e-billet tilsendt et par dage inden kampdatoen, kan du se den præcise billetsektion, du har fået plads i.

4. Fodboldpriser
Den pris, som er trykt på fodboldbilletterne, er den pris, som gælder for dem, der er medlemmer af klubben, dvs. medlemmer, som har billet til alle hjemmebanekampe i hele sæsonen. Det betyder, at prisen, som er printet på billetten, er væsentlig lavere end ARTE Udlands indkøbspris for disse billetter. I juni hvert år reserverer vi billetter til hver kamp i den kommende sæson, og til en pris, som er højere end den påtrykte billetpris.
Prisen, som du betaler til ARTE Udland, inkluderer vores bestillingshonorar samt den afgift, som vores officielle agent i England tager for at formidle billetterne.

5. Fodboldpakker
Vi tilbyder hotelpakker med enkelt-, dobbelt- og trippelværelser sammen med fodboldbilletter til flere af holdenes kampe. Du vælger selv logialternativ blandt de udvalgte hoteller, som indgår i pakken, når du bestiller fodboldbilletten.
I sjældne tilfælde kan hotellet blive ændret, efter at bestillingen er blevet bekræftet. Hvis dette mod al forventning skulle ske, vender vi tilbage til dig og bekræfter et tilsvarende hotel.
Prisen, som du betaler til ARTE Udland, inkluderer vores bestillingshonorar samt den afgift, som vores officielle agent i Storbritannien tager for at formidle billetterne.
Hvis du bestiller en pakke med kampbillet og hotel, er du omfattet af pakkerejseloven, som giver dig udvidet beskyttelse ved ændrede/aflyste kampe.

6. Information om levering af fodboldbilletterne
- Hvis du bestiller en fodboldpakke med billet og hotel, leveres billetterne til hotellet, der er indgår i pakken. Alternativt får du tilsendt en E-ticket pr. mail et par dage inden kampdatoen. Gebyret for hotellevering er inkluderet i billetprisen.
- Hvis du kun bestiller en fodboldbillet, kan der være forskellige leveringsmetoder, afhængigt af hvilket hold du køber billetter til, samt hvilken af vores leverandører der distribuerer disse billetter:
“E-ticket”: Du får din E-billet tilsendt via mail et par dage inden kampdagen – den giver dig direkte adgang til kampen (når du gennemfører din bestilling, modtager du en bekræftelsesvoucher, men det er vigtigt at bemærke, at dette ikke er din E-billet – den er kun en bekræftelse på, at du får tilsendt en E-billet via mail senere).
”Hotel delivery”: Billetterne leveres til dit hotel mod et gebyr, som er inkluderet i den viste pris. Du angiver dine hoteloplysninger i næste trin (hvis du ikke har bestilt hotellet endnu, kan du vende tilbage med disse oplysninger senere). Visse hoteller tager ikke imod forsendelser af sikkerhedsmæssige årsager, og det er dit ansvar at sikre, at hotellet har en reception, der tager imod billetterne, samt at hotellet og billetterne er bestilt i samme navn.
”Pick up at Stadium”: Du får tilsendt en voucher via mail fra os, når du bestiller, og den medbringer du til arenaen og ombytter den til originalbilletter.
”Pick up Amba Marble Arch”: Til visse hold i London kan du afhente billetterne på dette hotel. Der opkræves ikke ekstra gebyr for dette.
”Pick up at hotel Hard Days Night”: Hvis du bestiller billetter til en Everton-kamp, kan dette vælges som leveringsmetode. Du afhenter selv dine billetter på dette hotel i Liverpool. Der opkræves ikke ekstra gebyr for dette.
”Sent by post”: Billetterne sendes hjem til dig ca. 10 dage inden kampdagen. Det koster mellem 50 og 150 kroner pr. bestilling, afhængigt af hvilken leveringsmetode du vælger (post eller DHL).  

7. ARTE Udlands ansvar
ARTE Udland er ikke ansvarlige for mangler, ændringer, udskudte eller aflyste kampe pga. force majeure eller force majeure-lignende hændelser, dvs. hændelser, som arrangøren ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, forhindre eller afværge (fx aftalebrud, aftalestridige strejker, vejrlig m.m.). ARTE Udland er heller ikke ansvarlige for beslutninger, der træffes af klubben, tv-kanaler eller myndigheder, som fører til mangler eller ændringer samt udskudte eller aflyste kampe.
Hvis du bestiller en pakke med kampbillet og hotel, er du omfattet af pakkerejseloven, som giver dig udvidet beskyttelse ved ændrede/aflyste kampe.

 

Fodbold i Spanien

Du skal være opmærksom på følgende punkter, inden du bestiller dine fodboldbilletter:

1. Bindende bestillinger
Alle bestillinger er 100 % bindende og kan ikke annulleres, ændres, videresælges eller refunderes.

2. Kampdage/tider/ændringer
Hvis spilledagen ikke er fastsat, findes der ingen tidspunker for kampen på vores hjemmeside.
- Champions League-, Europa League-, cup- og landskampe:
Generelt fastsættes spilledagen når det, efter lodtrækningen, er officielt hvilke hold der mødes.
- La Liga:
Kampdato og kamptidspunkter bestemmes af det spanske fodboldforbund cirka to uger inden kampdagen. En weekendkamp spilles som regel lørdag eller søndag. En hverdagskamp spilles som regel tirsdag eller onsdag, men kan i få tilfælde flyttes til mandag eller torsdag.
Det er kundens ansvar at kontrollere tid og dato en uge inden afrejse samt dagen inden afrejse på de respektive holds hjemmeside. ARTE Udland giver ikke besked, hvis tidspunkt eller dato for kampe ændrer sig inden for ovenstående rammer.
ARTE Udland sælger billetter for, så du kan se fodboldkampen, uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt kampen spilles på. Vi anbefaler derfor, at du er på destinationen fredag til mandag, når det er en weekendkamp, og tirsdag til fredag ved hverdagskampe. Hvis en ændring i spilprogrammet indebærer, at der tilkommer ændrings- eller annulleringsomkostninger til fx transport, logi, arrangementsbillet m.m., står kunden for dette, og der udbetales ingen refusion.
Anledningen til anbefalingerne er, at tv-selskaberne, myndighederne og klubberne kan flytte visse kampe med kort varsel. Holdenes avancement i forskellige nationale og internationale cup-turneringer påvirker også spilprogrammet. Hvis du ser bort fra vores anbefaling og dermed går glip af en kamp pga. ændret dag/tidspunkt, påtager ARTE Udland sig intet ansvar for dette.
Hvis den bestilte kamp bliver flyttet helt uden for de ovennævnte dage, tilbagebetales prisen for fodboldbilletten i de tilfælde, hvor ARTE Udland får refunderet billetten fra leverandøren.
Billetten er et værdibevis og skal opbevares af kunden og returneres for ,at en eventuel erstatning skal kunne finde sted ved flyttet/aflyst/afbrudt arrangement.

3. Placering på arenaen
Vi garanterer en plads inden for det valgte prissegment, vi kan derimod aldrig garantere en præcis plads på tribunen. Din placering på tribunen er altid blandt hjemmeholdets fans, og du må ikke heppe på modstanderholdet eller bære modstanderholdets farver.
I ekstremt sjældne tilfælde kan I ved Barcelonas og Real Madrids hjemmekampe blive tildelt singlepladser ved A- og B-kampe (A- og B-kampe sæson 16-17: At. Madrid, At. Bilbao, Barcelona, Betis, Deportivo La Coruna, Eibar, Osasuna, Valencia, Villarreal, Real Madrid, Real Sociedad og Sevilla) samt ved Champions League-kampe. Dette er dog ekstremt usædvanligt og noget, som sker meget sjældent.
Hvis I køber VIP- eller Box-billetter, er I altid garanteret pladser sammen.

4. Fodboldpriser
Den pris, som er trykt på fodboldbilletterne, er den pris, som gælder for dem, der er medlemmer af klubben, dvs. medlemmer, som har billet til alle hjemmebanekampe i hele sæsonen. Det betyder, at prisen, som er printet på billetten, er væsentlig lavere end ARTE Udlands indkøbspris for disse billetter. I juli hvert år reserverer vi billetter til hver kamp i den kommende sæson, og til en pris, som er væsentlig højere end den påtrykte billetpris. Når FC Barcelona, Real Madrid eller Atletico Madrid spiller, kan vores billetpris være helt op til tre gange så høj som den påtrykte billetpris.
Prisen, som du betaler til ARTE Udland, inkluderer vores bestillingshonorar samt den afgift, som vores officielle agent i Spanien tager for at formidle billetterne.

5. Information om levering af fodboldbilletterne
Barcelona
Fodboldbilletterne kan afhentes hos vores agent på Carrer Bruc 39 i det centrale Barcelona.
Ved hverdagskampe skal billetterne hentes på kampdagen mellem kl. 10:00 og 18:00.
Ved weekendkampe kan billetterne hentes om fredagen fra kl. 10:00 til 18:00, eller om kampdagen mellem kl. 10:00 og 16:00.
Weekenddage samt den lørdag eller søndag, hvor der ikke spilles kamp, har kontoret lukket.
Nøjagtig information om, hvor du får dine billetter, står på den voucher, du modtager af os, når bestilling og betaling er gennemført.

Espanyol
Fodboldbilletterne kan afhentes hos vores agent på Carrer Bruc 39 i det centrale Barcelona.
Ved hverdagskampe skal billetterne hentes på kampdagen mellem kl. 10:00 og 18:00.
Ved weekendkampe skal billetterne hentes på kampdagen mellem kl. 10:00 og 18:00.
På lørdage, søndag og helligdage er kontoret lukket.
Nøjagtig information om, hvor du får dine billetter, står på den voucher, du modtager af os, når bestilling og betaling er gennemført.

Real Madrid
Fodboldbilletterne skal afhentes hos vores agent i det centrale Madrid.
Ved hverdagskampe skal billetterne hentes på kampdagen mellem kl. 10:00 og 18:00.
Ved weekendkampe skal billetterne hentes på kampdagen mellem kl. 10:00 og 16:00.
Nøjagtig information om, hvor du får dine billetter, står på den voucher, du modtager af os, når bestilling og betaling er gennemført.

Atletico Madrid
Fodboldbilletterne skal afhentes på Atletico Madrids arena.
Nøjagtig information om, hvor du får dine billetter, står på den voucher, du modtager af os, når bestilling og betaling er gennemført.

Kontakt os venligst, hvis du har brug for hjælp med hotellevering af billetterne – dette kan arrangeres mod betaling af et gebyr.

6. ARTE Udlands ansvar
ARTE Udland er ikke ansvarlige for mangler, ændringer, udskudte eller aflyste kampe pga. force majeure eller force majeure-lignende hændelser, dvs. hændelser, som arrangøren ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, forhindre eller afværge (fx aftalebrud, aftalestridige strejker, vejrlig m.m.). ARTE Udland er heller ikke ansvarlige for beslutninger, der træffes af klubben, tv-kanaler eller myndigheder, som fører til mangler eller ændringer samt udskudte eller aflyste kampe.

 

Fodbold i Frankrig

Du skal være opmærksom på følgende punkter, inden du bestiller dine fodboldbilletter:

1. Bindende bestillinger
Alle bestillinger er 100 % bindende og kan ikke annulleres, ændres, videresælges eller refunderes.

2. Kampdage/tider/ændringer
Hvis spilledagen ikke er fastsat, findes der ingen tidspunker for kampen på vores hjemmeside.
- Champions League-, Europa League-, cup- og landskampe:
Generelt fastsættes spilledagen når det, efter lodtrækningen, er officielt hvilke hold der mødes.
- League 1:
Kampdato og kamptidspunkt bestemmes oftest 2-3 uger inden kampen.
En kamp spilles som regel lørdag eller søndag og kan i visse tilfælde flyttes til fredag. Ugekampe spilles som regel om onsdagen, men kan i visse tilfælde flyttes.
I sjældne tilfælde kan en kamp også placeres på en anden ugedag.
Det er kundens ansvar at kontrollere tid og dato en uge inden afrejse samt dagen inden afrejse på de respektive holds hjemmeside. ARTE Udland giver ikke besked, hvis tidspunkt eller dato for kampe ændrer sig inden for ovenstående rammer.
ARTE Udland sælger billetter for, så du kan se fodboldkampen, uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt kampen spilles på. Vi anbefaler derfor, at du er fremme på destinationen fredag til mandag ved weekendkampe, samt at du bestiller mindst en overnatning før og en overnatning efter en angivet kampdag ved eventuelle hverdagskampe, dvs. tre overnatninger. Hvis en ændring i spilprogrammet indebærer, at der tilkommer ændringer- eller annulleringsomkostninger til fx transport, logi, arrangementsbillet m.m., står kunden for dette. 
Anledningen til anbefalingerne er, at tv-selskaberne, myndighederne og klubberne kan flytte visse kampe med kort varsel. Holdenes avancement i forskellige nationale og internationale cup-turneringer påvirker også spilprogrammet.
Hvis du ser bort fra vores anbefaling og dermed går glip af en kamp pga. ændret dag/tidspunkt, påtager ARTE Udland sig intet ansvar for dette, og der udbetales ingen refusion.
Hvis den bestilte kamp bliver flyttet helt uden for de ovennævnte dage, tilbagebetales prisen for fodboldbilletten i de tilfælde, hvor ARTE Udland får refunderet billetten fra leverandøren.
Billetten er et værdibevis og skal opbevares af kunden og returneres for ,at en eventuel erstatning skal kunne finde sted ved flyttet/aflyst/afbrudt arrangement.

3. Placering på arenaen
Vi garanterer en plads inden for det valgte prissegment, vi kan derimod aldrig garantere en præcis plads på tribunen. Din placering på tribunen er oftest blandt hjemmeholdets fans, og du må ikke heppe på modstanderholdet eller bære modstanderholdets farver. Hele gruppen er garanteret pladser sammen på arenaen.

4. Fodboldpriser
Den pris, som er trykt på fodboldbilletterne, er den pris, som gælder for dem, der er medlemmer af klubben, dvs. medlemmer, som har billet til alle hjemmebanekampe i hele sæsonen. Hvert år reserverer vi billetter til hver kamp i den kommende sæson, og til en pris, som er højere end den påtrykte billetpris. Det betyder, at prisen, som er printet på billetten, er væsentlig lavere end ARTE Udlands indkøbspris for disse billetter.
Prisen, som du betaler til ARTE Udland, inkluderer vores bestillingshonorar samt den afgift, som vores officielle agent i Frankrig tager for at formidle billetterne.

5. Information om levering af fodboldbilletterne
Billetterne sendes til din e-mail cirka tre dage før kampdatoen.

6. ARTE Udlands ansvar
ARTE Udland er ikke ansvarlige for mangler, ændringer, udskudte eller aflyste kampe pga. force majeure eller force majeure-lignende hændelser, dsv. hændelser, som arrangøren ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, forhindre eller afværge (fx aftalebrud, aftalestridige strejker, vejrlig m.m.). ARTE Udland er heller ikke ansvarlige for beslutninger, der træffes af klubben, tv-kanaler eller myndigheder, som fører til mangler eller ændringer samt udskudte eller aflyste kampe.

 

Fodbold i Italien

Udgangspunktet ARTE Udlands fodboldvilkår er, at kampbilletter er bestilt uden hotel.
Hvis du bestiller en pakke med kampbillet og hotel, er du omfattet af pakkerejseloven, som giver dig udvidet beskyttelse ved ændrede/aflyste kampe.

Du skal være opmærksom på følgende punkter, inden du bestiller dine fodboldbilletter:

1. Bindende bestillinger
Alle bestillinger er 100 % bindende og kan ikke annulleres, ændres, videresælges eller refunderes.

2. Kampdage/tider/ændringer
Hvis spilledagen ikke er fastsat, findes der ingen tidspunker for kampen på vores hjemmeside.
- Champions League-, Europa League-, cup- og landskampe:
Generelt fastsættes spilledagen når det, efter lodtrækningen, er officielt hvilke hold der mødes.
- Serie A:
Kampdato og kamptidspunkter bestemmes af det italienske fodboldforbund 1-2 måneder før kampdagen.
En weekendkamp spilles som regel lørdag eller søndag, men kan i visse tilfælde flyttes til om mandagen.
En hverdagskamp spilles som regel tirsdag eller onsdag, men kan i få tilfælde flyttes til mandag eller torsdag.
Det er kundens ansvar at kontrollere tid og dato en uge inden afrejse samt dagen inden afrejse på de respektive holds hjemmeside. ARTE Udland giver ikke besked, hvis tidspunkt eller dato for kampe ændrer sig inden for ovenstående rammer.
ARTE Udland sælger billetter for, så du kan se fodboldkampen, uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt kampen spilles på. Vi anbefaler derfor, at du er på destinationen lørdag til tirsdag, når det er en weekendkamp, og tirsdag til fredag ved hverdagskampe. Hvis en ændring i spilprogrammet indebærer, at der tilkommer ændrings- eller annulleringsomkostninger til fx transport, logi, arrangementsbillet m.m., står kunden for dette, og der udbetales ingen refusion.
Anledningen til anbefalingerne er, at tv-selskaberne, myndighederne og klubberne kan flytte visse kampe med kort varsel. Holdenes avancement i forskellige nationale og internationale cup-turneringer påvirker også spilprogrammet. Hvis du ser bort fra vores anbefaling og dermed går glip af en kamp pga. ændret dag/tidspunkt, påtager ARTE Udland sig intet ansvar for dette.
Hvis den bestilte kamp bliver flyttet helt uden for de ovennævnte dage, tilbagebetales prisen for fodboldbilletten, hvor ARTE Udland får refunderet billetten fra leverandøren.
Hvis du har bestilt en pakke med kampbillet og hotel, refunderes altid hele pakken iht. pakkerejseloven, når kampen flyttes uden for ovennævnte dage.
Billetten er et værdibevis og skal opbevares af kunden og returneres for, at en eventuel erstatning skal kunne finde sted ved flyttet/aflyst/afbrudt arrangement.

3. Placering på arenaen
Vi garanterer en plads inden for det valgte prissegment, vi kan derimod aldrig garantere en præcis plads på tribunen. Din placering på tribunen er altid blandt hjemmeholdets fans, og du må ikke heppe på modstanderholdet eller bære modstanderholdets farver.
Ved bestilling af fire billetter eller flere sker det i sjældne tilfælde, at gruppen opdeles. I vil dog aldrig få singlepladser.

4. Fodboldpriser
Den pris, som er trykt på fodboldbilletterne, er den pris, som gælder for dem, der er medlemmer af klubben, dvs. medlemmer, som har billet til alle hjemmebanekampe i hele sæsonen, og den er væsentlig lavere end ARTE Udlands indkøbspris for disse billetter. Prisen, som du betaler til ARTE Udland, inkluderer vores bestillingshonorar samt den afgift, som vores agent i Italien tager for at formidle billetterne.

5. Fodboldpakker
Vi tilbyder hotelpakker med enkelt- og dobbeltværelser og fodboldbilletter til den valgte kamp. Du vælger selv logialternativ blandt de udvalgte hoteller, som indgår i pakken, når du bestiller fodboldbilletten.
I sjældne tilfælde kan hotellet blive ændret, efter at bestillingen er blevet bekræftet. Hvis dette mod al forventning skulle ske, vender vi tilbage til dig og bekræfter et tilsvarende hotel.
Hvis du bestiller en pakke med kampbillet og hotel, er du omfattet af pakkerejseloven, som giver dig udvidet beskyttelse ved ændrede/aflyste kampe.

6. Information om levering af fodboldbilletterne
Dine fodboldbilletter leveres til dit hotel før kampen. Gebyret for hotelleveringen er inkluderet i billetprisen, men ved levering til hoteller, som ligger uden for city, tilkommer der et ekstra gebyr.
Hvis du kun bestiller fodboldbillet, angiver du kontaktoplysninger til dit hotel ved bestillingen. Visse hoteller tager ikke imod forsendelser af sikkerhedsmæssige hensyn, og det er dit ansvar at sikre, at hotellet har en 24-timers reception, som tager imod billetterne, samt at hotellet og billetterne er bestilt i samme navn. Du kan og vælge at få billetterne leveret til et af de hoteller, som indgår i ARTE Udlands fodboldpakker, uden beregning.
I sjældne tilfælde får du en voucher leveret til dit hotel i stedet for fodboldbilletten. I disse tilfælde skal denne voucher ombyttes til originalbilletter på arenaen før kampstart mod fremvisning af voucher og pas. Al information om dette står på den voucher, som du får på hotellet.

7. Betaling
Dit kort debiteres, så snart leverandøren har bekræftet billetterne, hvilket er inden for 1-2 arbejdsdage. I sjældne tilfælde kan det ske, at netop den billetkategori, som du har valgt, er udsolgt, og derfor skal vi have pladserne bekræftet, inden vi debiterer dit kort. Når betalingen er gennemført, sendes bekræftelsen på dine billetter til dig via e-mail.
Der opkræves en lokal skat på 4 euro pr. person og overnatning for samtlige turister over 16 år, som bor på hotel i Milano. Denne betales ved udcheckning til hotellet og indgår ikke i den pris, du betaler til ARTE Udland.

8. Pasoplysninger
Det italienske fodboldforbund kan før visse kampe kræve navn, fødselsdato og nationalitet for samtlige besøgende og kan i visse tilfælde også kræve en kopi af dit pas. Vi meddeler dig, hvis fodboldklubben kræver dette før din bestilte kamp.

9. ARTE Udlands ansvar
ARTE Udland er ikke ansvarlige for mangler, ændringer, udskudte eller aflyste kampe pga. force majeure eller force majeure-lignende hændelser, dsv. hændelser, som arrangøren ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, forhindre eller afværge (fx aftalebrud, aftalestridige strejker, vejrlig m.m.). ARTE Udland er heller ikke ansvarlige for beslutninger, der træffes af klubben, tv-kanaler eller myndigheder, som fører til mangler eller ændringer samt udskudte eller aflyste kampe.
Hvis du bestiller en pakke med kampbillet og hotel, er du omfattet af pakkerejseloven, som giver dig udvidet beskyttelse ved ændrede/aflyste kampe.

 

Fodbold i Tyskland

Du skal være opmærksom på følgende punkter, inden du bestiller dine fodboldbilletter:

1. Bindende bestillinger
Alle bestillinger er 100 % bindende og kan ikke annulleres, ændres, videresælges eller refunderes.

2. Kampdage/tider/ændringer
Kampdato og kamptidspunkt bestemmes oftest 2-3 uger inden kampen.
Det er kundens ansvar at kontrollere tid og dato en uge inden afrejse samt dagen inden afrejse på de respektive holds hjemmeside. ARTE Udland giver ikke besked, hvis tidspunkt eller dato for kampe ændrer sig inden for ovenstående rammer.
ARTE Udland sælger billetter for, så du kan se fodboldkampen, uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt kampen spilles på. Vi anbefaler derfor, at du er på destinationen fredag til mandag, når det er en weekendkamp.Hvis en ændring i spilprogrammet indebærer, at der tilkommer ændrings- eller annulleringsomkostninger til fx transport, logi, arrangementsbillet m.m., står kunden for dette, og der udbetales ingen refusion.
Anledningen til anbefalingerne er, at tv-selskaberne, myndighederne og klubberne kan flytte visse kampe med kort varsel. Holdenes avancement i forskellige nationale og internationale cup-turneringer påvirker også spilprogrammet. Hvis du ser bort fra vores anbefaling og dermed går glip af en kamp pga. ændret dag/tidspunkt, påtager ARTE Udland sig intet ansvar for dette.

3. Placering på arenaen
Vi garanterer en plads inden for det valgte prissegment, vi kan derimod aldrig garantere en præcis plads på tribunen. Din placering på tribunen er oftest blandt hjemmeholdets fans, og du må ikke heppe på modstanderholdet eller bære modstanderholdets farver. Hvis du booker tre billetter eller mere, kan I risikere, at I bliver delt op i 2+2 osv. Hvis I er et selskab på tre personer, kan det i sjældne tilfælde ske, at I bliver delt op i 2+1.

4. Fodboldpriser
Den pris, som er trykt på fodboldbilletterne, er den pris, som gælder for dem, der er medlemmer af klubben, dvs. medlemmer, som har billet til alle hjemmebanekampe i hele sæsonen, og den er væsentlig lavere end ARTE Udlands indkøbspris for disse billetter. Prisen, som du betaler til ARTE Udland, inkluderer vores bestillingshonorar samt den afgift, som vores agent i Tyskland tager for at formidle billetterne.

5. Information om levering af fodboldbilletterne
Nøjagtig information om, hvor du får dine billetter, står på den voucher, du modtager af os, når bestilling og betaling er gennemført. ”Hotel delivery”: Billetterne leveres til dit hotel mod et gebyr, som er inkluderet i den viste pris. Du angiver dine hoteloplysninger i næste trin (hvis du ikke har bestilt hotellet endnu, kan du vende tilbage med disse oplysninger senere). Visse hoteller tager ikke imod forsendelser af sikkerhedsmæssige årsager, og det er dit ansvar at sikre, at hotellet har en reception, der tager imod billetterne, samt at hotellet og billetterne er bestilt i samme navn.

6. ARTE Udlands ansvar
ARTE Udland er ikke ansvarlige for mangler, ændringer, udskudte eller aflyste kampe pga. force majeure eller force majeure-lignende hændelser, dsv. hændelser, som arrangøren ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, forhindre eller afværge (fx aftalebrud, aftalestridige strejker, vejrlig m.m.). ARTE Udland er heller ikke ansvarlige for beslutninger, der træffes af klubben, tv-kanaler eller myndigheder, som fører til mangler eller ændringer samt udskudte eller aflyste kampe.