Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Udforsk Newcastle

Newcastle og det nærliggende Gateshead ligger på den nordøstlige del af Englands kyst ved floden Tyne. Forenet af syv broer i et smukt landskab ved flodbredden er Newcastle Gateshead en spændende, alsidig og levende destination. Newcastle blev tidligere betragtet som centrum for Englands skibsbygningsindustri. Og kulbrydning var også en stor industri i byen. I dag er Newcastle meget mere end det. Regionen byder på mange alsidige områder, spækket med seværdigheder, lyd og oplevelser. Her kan du se Newcastle United spille fodbold i verdensklasse, besøge fantastiske udstillinger og opleve liveforestillinger. Kulturen, det livlige natteliv, de prisbelønnede restauranter og de fantastiske shoppingmuligheder gør dit besøg her ekstra mindeværdigt. Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Udforsk Newcastle

Newcastle og det nærliggende Gateshead ligger på den nordøstlige del af Englands kyst ved floden Tyne. Forenet af syv broer i et smukt landskab ved flodbredden er Newcastle Gateshead en spændende, alsidig og levende destination. Newcastle blev tidligere betragtet som centrum for Englands skibsbygningsindustri. Og kulbrydning var også en stor industri i byen. I dag er Newcastle meget mere end det. Regionen byder på mange alsidige områder, spækket med seværdigheder, lyd og oplevelser. Her kan du se Newcastle United spille fodbold i verdensklasse, besøge fantastiske udstillinger og opleve liveforestillinger. Kulturen, det livlige natteliv, de prisbelønnede restauranter og de fantastiske shoppingmuligheder gør dit besøg her ekstra mindeværdigt. Byen er også præget af den specielle arkitektur, som er unik for regionen. Historien viser sit ansigt i vartegn som ”The Baltic”, en tidligere mølle, der nu er hjemsted for moderne kunst, eller ”Tyneside Cinema”-teateret, der åbnede helt tilbage i 1937 og den dag i dag stadig er et af de tilbageværende, fungerende nyhedsteatre.

I Newcastle er der gode muligheder for vandreture og bevægelse. Gå ikke glip af et besøg i The Town Moor. Et område, som er større end Londons Hyde Park, med skønne parkområder og masser af forlystelser. Besøg her er helt gratis. Hvis du får lyst til noget koldt, anbefaler vi Wylam Brewery, der ligger i Exhibition Park lige i nærheden af Town Moor. For dig, der trænger til lidt ekstra afslapning, er et besøg i Newcastle City Pool and Turkish Baths anbefalelsesværdigt. Vidste du, at Newcastle faktisk var en af de første byer i Storbritannien med romerske bade? Lige siden 1859 har de været en del af byen. Det populære badested er nu renoveret under stor forsigtighed, og man har bevaret mange af de oprindelige dele.

Et besøg i Newcastle er ikke komplet uden en gåtur rundt om foden af statuen ”Grey’s Monument” i hjertet af byens centrum. Beliggende i toppen af Newcastles fineste gader – Gray Street og Grainger Street – finder du det storslåede monument, der er et af Newcastles mest berømte vartegn. Det er også et ganske praktisk mødested! Du finder ofte underholdning, markeder og aktiviteter omkring foden af Grey's Monument.

Newcastle ligger kun 3 timer fra London. Byen er også det perfekte sted at besøge som en del af en rundrejse i det smukke Nordengland. Med et smart togkort til det nordlige England rejser du smidigt mellem fem spændende byer: Newcastle, Hull, Leeds, Manchester og Liverpool. Hvis du starter din rejse i London eller måske i en anden del af Storbritannien, har vi togpas, der passer til alle typer rejser i Storbritannien. Her kan du bestille alle vores togpas. Udforsk denne spændende region med masser af oplevelser.

I Newcastle får du et skønt ophold – underholdning, mad, kultur, motion og afslapning – i en skøn blanding.
Wey, hello and welcome to Newcastle Gateshead!

Newcastle_bridge.jpg        Newcastle_north_of_england_city_experience.480jpg.jpg        newcastle_football.jpg

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste