Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Udforsk Liverpool

Liverpool ligger kun 2,5 timer fra London – og fra Manchester tager det kun 30 minutter med tog. Liverpool er byen, som de fleste forbinder med Beatles og fodbold. I Liverpool elsker man fodbold! Premier League-holdene Liverpool og Everton hører begge hjemme her. I 2019 vandt Liverpool Champions League! En mildt sagt imponerende bedrift! Gå ikke glip af chancen for at se en kamp og opleve stemningen på arenaen – og fantastisk fodbold live! Nyd en øl på pubben inden kampen, og sug den autentiske fodboldstemning til dig, som du finder i England. Her køber du dine billetter til Liverpools hjemmekampe Liverpool. Få endnu mere fodboldstemning, Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Udforsk Liverpool

Liverpool ligger kun 2,5 timer fra London – og fra Manchester tager det kun 30 minutter med tog. Liverpool er byen, som de fleste forbinder med Beatles og fodbold. I Liverpool elsker man fodbold! Premier League-holdene Liverpool og Everton hører begge hjemme her. I 2019 vandt Liverpool Champions League! En mildt sagt imponerende bedrift! Gå ikke glip af chancen for at se en kamp og opleve stemningen på arenaen – og fantastisk fodbold live! Nyd en øl på pubben inden kampen, og sug den autentiske fodboldstemning til dig, som du finder i England. Her køber du dine billetter til Liverpools hjemmekampe Liverpool. Få endnu mere fodboldstemning, og tag med bag kulisserne på guidede ture på holdenes arenaer: Liverpools Anfield Stadium og Evertons Goodison Park.
Liverpool var en gang verdens vigtigste handelscentrum og er en by med en stor søfartshistorie. Byen er med på UNESCOs verdensarvliste: "Unecso City of Music". Oplev et besøg på The British Music Experience og museet, der er dedikeret 100 % til The Beatles – The Beatles Story Museum. I Liverpool er Beatles overalt. Du kan til og med besøge John Lennons og Paul McCartneys barndomshjem. Og på Beatles Magical Mystery Tour får du en 2-timers guidet tur med en Beatles-ekspert, som tager dig med til alle Beatles-relaterede steder i Liverpool. Museer, guidede ture og restauranter – her findes alle varianter af Beatles-temaet!

I Liverpool er der meget at udforske. Den perfekte måde at se byen på er at tage på en sightseeingtur med en hop-on hop-off-bus. På den måde kan du både få en god introduktion til byen, planlægge dine dage, som du selv vil, og samtidig få masser af spændende guidning. Liverpool er også byen, hvor der (efter London) er flest museer og gallerier i hele England. Kultur og tradition står højt på dagsordenen hos alle Liverpool-indbyggere. Hvad siger du til World Museum, Merseyside Maritime Museum, Walker Art Gallery eller International Savery Museum og Museum of Liverpool. Intet besøg i Liverpool er komplet uden en tur med færgen på floden Mercey. Og hvis du trænger til en dejlig gåtur, er byen fyldt med smukke parker. Vidste du, at Liverpool faktisk har flere parker end selveste Paris? Sefton Park Palmhouse er juvelen i Liverpools parker – helt klart et besøg værd! Vil du finde de hotteste restauranter, klubber og pubber? Gå ikke glip af Castle Street! Her finder du alt fra multikulturelle spisesteder og engelske pubber til sofistikerede frokostrestauranter.

Liverpool er et godt sted at starte en opdagelsesrejse i hele Nordengland. Med det smarte togkort til det nordlige England kan du rejse smidigt mellem Liverpool, Manchester, Leeds, Hull og Newcastle. Vil du rejse i hele England eller hele Storbritannien, kan du også købe smarte togkort til disse rejser hos os. Du vælger selv, om du ønsker fleksible eller sammenhængende rejsedage. Her kan du bestille alle vores togkort. Disse prisgunstige kort kan ikke købes i England, så køb dem på forhånd allerede nu, og spar penge på dine togrejser.

Kulturhovedstad, fødested for The Beatles, med på UNESCOs verdensarvliste ... Liverpool byder på attraktioner i verdensklasse, stolt fodboldkultur og skønne udendørsområder – det perfekte sted at udforske!

WELCOME TO LIVERPOOL!

storbritannien-england-liverpool-penny-lane.jpg        LiverpoolMap_North_Of_England_City_Experience480.jpg        liverpool-football.jpg

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste