Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Madrid

Hovedstaden, som aldrig sover, byder på underholdning, kunst, shopping og et berømt natteliv. Når du kommer til Madrid, kan du roligt stille uret om og begynde at leve livet sent om aftenen og natten, som Madrids indbyggere gør.

Inden rejsen til Madrid kan du planlægge din tur og bestille sightseeing og ligafodbold på forhånd for at maksimere rejseoplevelsen. ARTE Udland har billetterne til både sightseeing og Madrids fodboldhold Real Madrid og Atletico Madrid. Vi… Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Madrid

Hovedstaden, som aldrig sover, byder på underholdning, kunst, shopping og et berømt natteliv. Når du kommer til Madrid, kan du roligt stille uret om og begynde at leve livet sent om aftenen og natten, som Madrids indbyggere gør.

Inden rejsen til Madrid kan du planlægge din tur og bestille sightseeing og ligafodbold på forhånd for at maksimere rejseoplevelsen. ARTE Udland har billetterne til både sightseeing og Madrids fodboldhold Real Madrid og Atletico Madrid. Vi kan også anbefale en guidet tur på Real Madrid s hjemmebane Santiago Bernabéu kombineret med spændende sightseeing i byen.

Madrid er Spaniens hovedstad med mere end 6 millioner indbyggere i hele hovedstadsområdet. Dette gør Madrid til af de folkerigeste byer i EU. Midtpunktet i Madrid er torvet Puerta del Sol. Det er en meget livlig plads fyldt med liv og er også stedet, hvor mange historiske begivenheder i byen har udspillet sig. Det store hovedstrøg i det moderne Madrid er gaden Gran Via. Her kan man finde alt, hvad hjertet kan begære, når det handler om shopping, hyggelige caféer, skønne restauranter og spændende forlystelsesliv. Et besøg på Gran Via er helt afgjort et must, når du skal opleve denne fantastiske by.

Køb dine billetter på forhånd til underholdning, sightseeing, turistattraktioner og sportsoplevelser hos ARTE Udland! Du sparer både tid og penge. Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udvalg af sport, underholdning og oplevelser, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

 

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste