Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Wien

Byen med den klassiske musik, wienervals og den gamle kejserresidens Hofburg. Byen byder på den fineste arkitektur med bygninger, som Stefansdom, Karlskirche, Schönbrunn slot samt Wiener Staatsoper – et af verdens mest respekterede operahuse. Opera- og balletforestillingerne på Staatsoper bliver ofte revet væk, så vi anbefaler, at du køber dine billetter, inden du tager af sted. I det smukke orangeri på Schönbrunn… Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Wien

Byen med den klassiske musik, wienervals og den gamle kejserresidens Hofburg. Byen byder på den fineste arkitektur med bygninger, som Stefansdom, Karlskirche, Schönbrunn slot samt Wiener Staatsoper – et af verdens mest respekterede operahuse. Opera- og balletforestillingerne på Staatsoper bliver ofte revet væk, så vi anbefaler, at du køber dine billetter, inden du tager af sted. I det smukke orangeri på Schönbrunn slot afholdes der dagligt koncerter.
Mange af verdens musikalske berømtheder er født i Wien eller har boet her i mange år, såsom Beethoven, Mozart og Strauss, og det præger naturligvis hele byens musik- og kulturliv. Fx på Kursalon kan du lytte til en Mozart & Strauss-koncert.

I store dele af året kan du se en forestilling med Lipizzaner-hestene på Den Spanske Rideskole. Vi kan varmt anbefale et besøg her.
Hvis du gerne vil mingle lidt med "kendisserne", kan du besøge byens voksmuseum Madame Tussauds i Wien.

Her finder du hele vores udbud af billetter i Wien.

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste