Din adgangskode er nulstillet. Tjek din indbakke.

Indkøbskurv

Det ønskede antal billetter er ikke tilgængeligt. Prøv venligst med en anden dato eller et andet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabat {{cart.result.discountFormatted}},- Pris i alt DKK inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Paris

I Paris, byen med broerne, er der uendeligt meget at opleve. Berømte navne og events gør byen legendarisk, og få steder kan konkurrere med dens charmerende gadeliv med caféer og bistroer. For at få så meget tid til alt det gode som muligt foreslår vi, at I forudbestiller de ting, I har bestemt jeg for at prøve under jeres ophold. Paris er stor og har meget at byde på, så vi anbefaler en organiseret sightseeingtur. Kabareterne på Moulin Rouge og Lido er ofte udsolgt lang tid i forvejen, så bestil, inden… Læs mere

Filtrer Luk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen hits!

Paris

I Paris, byen med broerne, er der uendeligt meget at opleve. Berømte navne og events gør byen legendarisk, og få steder kan konkurrere med dens charmerende gadeliv med caféer og bistroer. For at få så meget tid til alt det gode som muligt foreslår vi, at I forudbestiller de ting, I har bestemt jeg for at prøve under jeres ophold. Paris er stor og har meget at byde på, så vi anbefaler en organiseret sightseeingtur. Kabareterne på Moulin Rouge og Lido er ofte udsolgt lang tid i forvejen, så bestil, inden I rejser! Et Paris Visite-kort til metroen, et Museum Card eller sightseeing med Hop-on Hop-off-busserne kan I med fordel købe hos os, inden I rejser. Vi har et stort udbud af forskellige sightseeingture og entréer i Paris.

Gå heller ikke glip af at se byen fra flodsiden. Vi har flere forskellige ture, som inkluderer en tur på Seinen. Hos os kan du også forudbestille billetter til Eiffeltårnet. Brug din værdifulde ferietid bedst muligt, og forudbestil billetterne hos os!

Oplev fodbold i Paris! Vi har billetter til Paris Saint Germain (PSG). Hos os kan du købe fodboldbilletter til Paris Saint-Germain i den franske Ligue 1. Når PSG kvalificerer sig til French Cup eller Champions League, sælger vi også billetter til disse kampe.

Mere underholdning! En dag i en forlystelsespart! Disneyland Paris er et kendt og velbesøgt rejsemål! Og vi har billetterne! Hos os kan du også købe billetter til forlystelsesparken Parc Asterix, hvor du bl.a. finder en af Europas største rutsjebaner i træ.

Bestil, inden du rejser – en enkel og prisvenlig måde at planlægge ferien på!

 

Op til arrangement
Vis som billeder
Vis som liste