Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Frameld dig nyhedsbrevet
London Start Kit; Hop-on Hop-off, London Eye, Madame Tussauds

Tag på en bustur i London og stå af ved Madame Tussauds vokskabinet og London Eye - alt bliver dit til en specialpris!

Vælg billettype:

Hop On Hop Off, London Eye, Madame Tussaud 1/4 2015-31/3 2016

Vælg antal:

 voksne á 0 kr       børn á 0 kr
Børn t.o.m. 3 år er gratis og skal ikke have billet.
Børn t.o.m. 15 år regnes som børn.

Gælder valgfri dato. Vælg afrejse dag fra Danmark:

 

Pris:

Nedenfor følger et "prisbillede", som viser priserne, der gælder i perioden. Rød linje markerer aktivt valg.
Periode Days Adult/børn Sum
 
 
     

beskrivelse

London er en vidunderlig by at være turist i og her er masser at se. For at gøre det lettere for dig har vi sammensat en pakke med det vi virkelig kan anbefale at du skal se og gøre på dit besøg i London.

HOP-ON-HOP-OFF - Den perfekte måde at lære London at kende på er ved at tage på en sightseeingtur med bus, hvor man får det meste at vide om de seværdigheder du kører forbi. Turen går bl.a. forbi Covent Garden, Shakespeare's Globe, Tower of London, Big Ben, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Madame Tussauds, Tate Modern og meget meget mere.
I Hop-on Hop-off billetten indgår også en tur med båd på Themsen - en fantastisk hop-on hop-off tjeneste mellem Westminster (Big Ben) och Tower of London, samt tre spadsereture med guide;
Changing of the Guard - Se vagtskiftet ved Buckingham Palace. De dage hvor der ikke er vagtskifte går du til Buckingham Palace og tll St James's Palace. Der er ikke vagtskifte i tilfælde af regn.
Spadsereturen tager ca. 1,5 time.
Dagligt kl. 10.30 fra Original London Visitor Center.
Rock´n´Roll Walk - En tur gennem London i rockens tegn. Besøg steder hvor The Beatles, The Rolling Stones, David Bowie og Sex Pistols satte deres spor.
Spadsereturen tager ca. 1,5 time.
Dagligt kl. 13.00 fra Original London Visitor Center.
Jack the Ripper - Gå i verdens mest ukendte seriemorders fodspor, og lyt til de morderiske fortællinger fra de mørke gader i Whitechapel år 1888.
Spadsereturen tager ca. 1,5 time.
Dagligt kl. 15.30 fra The Original Tour med stop ved Tower of London på Tower Hill.

Der er fire forskellige buslinier at køre med. De længste ture er med den gule og den røde linie, som hver tager to timer hvis man kører hele turen. Med disse ture ser du bl.a. Madame Tussauds, Covent Garden, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, The National Gallery, Downing Street, Big Ben, London Bridge, St. Paul's Cathedral, Tower Bridge, The Tower of London og Westminster Abbey.
På den gule linie følger en engelsktalende guide med, på de øvrige linier er der guide i headset (på bl.a. engelsk).

City Cruises afgår fra Westminster Pier (Big Ben) og Tower (of London) Pier. Bed en repræsentant fra Original Tour om at få din bådbillet.

Gratis "Kid´s Pack" til alle børn, indeholdende et pas til London som man stempler inden man stiger på bussen, aktivitetskit med spørgsmål, spændende information og meget mere. Hentes på Original Tour´s Visitor Centre og gælder for rød og blå linje.

Der er fire forskellige linier at køre med på denne Hop-on Hop-off tur. De længste ture er med den gule og den røde linie, og det er på disse ture at du bl.a. ser Buckingham Palace, Piccadilly Circus, The National Gallery, Downing Street, Big Ben, London Bridge, St. Paul's Cathedral, Tower Bridge, The Tower of London og Westminster Abbey.
Billetten til Hop-on Hop-off bussen gælder 24 timer fra første gang du begynder at køre på din billet, og busserne afgår med ca. 15 minutters mellemrum.
Mellem den 1. april og den 30. juni 2015 får du en ekstra dag med i købet! Så billetten er også gyldig dagen efter, at du har påbegyndt din billet.

Du kan se samtlige ruter på dette kort.

I Start Kit indgår også entrébillet til Madame Tussauds vokskabinet og London Eye.

MADAME TUSSAUDS møder du både verdenskendte og kongelige personligheder. Madame Tussauds vokskabinet er verdensberømt og er et besøg værd, og der er ingen tvivl om at det stadig er en af Londons mest populære attraktioner. I skrækkabinettet Chamber Live illustreres det tidlige London levende med alt lige fra pesten, offentlige henrettelser og hekseprocesser. Gå ikke glip af den fantastiske 4D-oplevelse Marvel Super Heroes når du besøger Madame Tussauds. Entréen indgår naturligvis i billettens pris når du køber den hos os.

LONDON EYE er med sine 135 meter over Themsen Europas højeste "pariserhjul", og i klart vejr kan du se helt til Windsor Castle ca. 30 km væk. Royal Opera House, Tower of London, St. Pauls Cathedral og Buckingham Palace er bare nogle af de mange bygninger du kan se fra London Eye.
London Eye er lukket pga. det årlige vedligehold 5.-16. januar.

Du kan bruge dine entrébilletter i hvilken som helst rækkefølge du vil. Alt efter hvor i London I bor eller hvor I befinder jer, så vil det passe med lidt forskellige udgangspunkter for jeres tur. Med jeres billetter får I et kort over hvornår Hop On Hop Off busserne går og hvor seværdighederne ligger, så kan I i ro og mag planlægge jeres tur.

Eftersom billetten til London Eye og billetten til Madame Tussauds gælder valgfrie dage så er der intet pres på for at I skal nå alt på en og samme dag.

Kontroller altid de nøjagtige åbningstider på hjemmesiden.

Dine billetter sendes med post efter booking og betaling.

Videresalg av billetter til Madame Tussauds/London Eye er ikke tillatt.

ARTEudland.dk er medlem af Danmarks Rejsebureau.
Bestil online eller ring:
Hverdage: 9.00-16.00